CANTINOS PIZZABAR

Recentreview


4,5 stjerner ud af 2494 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Cantinos Pizzabar. Vil du vide mere? Få mere at vide

26 jun 2024 at 5:18 Super dejlig oplevelse som sædvanlig.
23 jun 2024 at 0:16 Smagte fint, men maden var iskold da vi fik den, varm pizza smager bare bedst...
16 jun 2024 at 18:21 Lækker mad leveret hurtigt
16 jun 2024 at 8:25 Rigtig gode pizzaer
9 jun 2024 at 21:55 God salat pizza. Men pepperoni pizza bliver altså lidt for fedtet. :-)
8 jun 2024 at 21:57 Nordsjællands lys, i et ellers gastronomisk mørke. Hos Cantinos i Kokkedal venter der velsmagende varme pizzaer, krydderet med en service, man skal lede længe efter. Kan varmt anbefales
6 jun 2024 at 20:01 Jeg var stamkunde, men ikke mere efter idag. Kedelig pizza ventede 1 og halv time. Og alt for lidt dressing på, kødet er ikke som det plejer. Så det er sidste gang jeg bestiller herfra desværre.
6 jun 2024 at 9:24 Maden var kold da det blev leveret. Og leveringstid er plejer normalt at være 40 min men det tog 90 min selvom man bor 5 min væk.
5 jun 2024 at 20:05 Maden er som altid lækker, men den blev leveret hos en genbo i stedet for hos os
4 jun 2024 at 20:56 Kylling var tør, plejer ellers at være god
31 maj 2024 at 21:55 Altid sød og venlig betjening
26 maj 2024 at 20:39 Som sædvanlig lækkert.